måndag 23 mars 2015

En förundrande kväll!

Remidaveckorna som pågår nu är en av årets höjdpunkter för vår organisation. Vi bjuder in till en "workshop" där alla har möjlighet att uppleva, förundras och utforska! Som vanligt har vår ReMidagrupp arbetat hårt och lyckats få till en magisk plats att förundras runt!

En av höjdpunkterna är också att vi förlägger denna månads APT på Stadhuset och har då själva möjlighet att utforska ReMidamaterialet och reflektera kring detta. Detta gjorde vi idag! 


Det fanns flera kuber med olika material. I en kub, som var klädd med svart tyg, kunde man utforska ljus och skuggor. I en annan kunde man till exempel klä tygremsor kring materialet som hängde.


Många olika ljusbord och ljuskuber fanns med mycket olika material. ReMidamaterial blandat med fruktskal, torkade frukter och naturmaterial. Att bygga och skapa i ramar på ljusbord blir en häftig effekt!


Genom att lägga till olika typer av digital teknik till det andra materialet vi har, gör att det kan bli många häftiga effekter! Vi blev otroligt nyfikna på denna film som projicerades mot byggen, där man kunde se olika växter växa, tomater förruttna osv. Just detta passar ju verkligen in i vårt odla-växa projekt!